Tractari auto


TRACTARI AUTO SIBIU NON STOP, transport auto pe autoplatforma specializata. Remorcare, tractare, diverse remorci sau rulote cu masa de pana la 10 tone. Tractari autoturisme, tractari autoutilitare, autovehicule de marfa, ATV-uri.
ALEX-EURO-TRANS va sta la dispozitie pentru tractari la orice ora din zi sau din noapte, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul Uniunii Europene, asigurand rapiditate in transport, putand transporta 2 autovehicule simultan. Autospecialele firmei folosite pentru tractari auto sunt dotate cu dispozitive electro - hidraulice de ridicare-tractare performante

Autovehicule cu care lucram sunt in stare perfecta de functionare personalul este calificat si experimentat, asigurand servicii de calitate la cel mai bun pret.

Apelati cu incredere pentru servicii de tractari auto, depanare auto, remorcare auto, asistenta rutiera, o echipa de profesionisti va sta la dispozitie!

Transport Utilaje realizat de Alex Euro Trans ofera clientilor posibilitatea de a transporta in siguranta utilaje diverse cu greuate pana la 10 tone.

Oferim transport utilaje din orice stat european si catre orice zona din Romania. Transportul se face folosind autocamioanele noastre.

Transportam utilaje precum bobcat, tractoare agricole, mine excavatoare, echipamente agricole si industriale ata noi cat si avariate.